Internetmarknadsföring: Det som fungerade för flera år sedan fungerar nu!

Internetmarknadsföring kan verka mystiskt - inte bara för nybörjare, utan även för skickliga marknadsförare. Med alla kurser, forum, bloggar, rapporter, seminarier och workshops tillgängliga för att hjälpa människor att lära sig hur man får trafik till sina webbplatser.

Tyvärr, och detta är helt sant, de flesta råd eller "expert-tips" är föråldrade eller helt falska. Eftersom vem som helst kan publicera på internet har du en blandad påse med bra information följt av mycket dålig information.

Mystiken i internetmarknadsföring skapas till stor del av detta överflöd av bra och dålig information. Det får hela ämnet att likna raketforskning när faktiskt mycket av det som var sant om internetmarknadsföring för flera år sedan är sant även idag.

De flesta tror att eftersom sökmotormarknadsföring ändras var femte minut, måste alla knep och metoder ha förändrats lika mycket på samma tid.

Det är inte sant.

Grunderna, som länkar, artikelsyndikering, nöjda-kund-uttalanden, foruminlägg, samarbeten och affiliate-program - de flesta fungerar lika bra idag som för flera år sedan. Det vill säga, om du redan behärskar arbetet ovan kommer du att kunna ge din webbplats trafik.

Det roliga är att ingen lägger större värde på ovanstående taktik längre eftersom det alltid finns en "ny" taktik runt hörnet som hävdar att allt som kom innan det dog. Många följer det rådet som om det vore sant. För det mesta är detta till deras nackdel. Grunderna har fungerat hela tiden.

Du kan naturligtvis experimentera med nya saker, så länge du inte har glömt grunderna. Grunderna har visat sig driva trafik, sidrankning, länkpopularitet och varumärke till ditt företag.

  • Konservativ, relevant ömsesidig länkning
  • Artikelsyndikering
  • Deltagande inom ditt kunskapsområde på forum
  • Bloggar
  • Annonsering
  • Pressmeddelanden
  • och många andra beprövade metoder...

Allt annat är bara ett stort experiment tills det har visat sig fungera över tid. Med tiden är de operativa orden. Massor av "fina-ord-system" kanske fungerar ett tag. Men de flesta håller inte i längden.

Länkar från en allmänt syndikerad artikel kommer aldrig att blekna, men jag ser människor jaga fly-by-night-länkande pyramidspel som om de verkligen tror att något sådant är en smart sak att basera sin internetverksamhet på.

Tiotusentals har gått ifrån sina drömmar och gått tillbaka till deras förutsägbara "slav-jobb" och aldrig fått veta hur nära de var att faktiskt lyckas.

Mer erfarna har kvar sitt företag och ser det som en lögn - att alla människor kan lyckas bara dom köper "rätt" internetmarknadsföringsplan.

Jag antar att det finns sanning i det påståendet. Genomsnittliga människor slutar faktiskt redan innan de någonsin börjat, eftersom vanliga människor faller för knep och system som mer erfarna människor undviker på sin väg till framgång.

Om du har läst så här långt är du förmodligen i kategorin över genomsnittet.

Varför?

Eftersom vanliga människor skulle ha tagit en titt på listan över saker jag nämnde som är A och B för internetmarknadsföring och såg inget annat än hårt arbete.

Och de skulle ha rätt!

Jag känner inte en enda själ som kom dit de är idag utan hårt arbete. Du kan lyckas med internetmarknadsföring om du inte är rädd för att arbeta och inte ständigt frestas av dem som säger att du kan lyckas utan det!

Fokusera på grunderna i marknadsföring och stanna kvar när du provar nya strategier. Vi experimenterar alla. Men framgångsrika internetmarknadsförare lämnar aldrig sin gamla beprövade teknik bakom sig.
3 tips för att skriva kraftfulla och övertygande mail

Om du har hört frasen "e-postmarknadsföring är dö...

5 vanliga misstag vid försäljning och hur du undviker dem

Är du inte nöjd med hur låga dina försäljningssi...

De 5 steg till en vinnande marknadsstrategi på sociala medier

Strategi för sociala medier är kommunikationspla...

Hur AI förändrar detaljhandeln

Detaljhandeln är datadriven och Artificial Intel...

Var smart – lär av dina affärsmisstag

Vi gör alla misstag i affärer. Den viktiga frågan ...

Gå den extra milen för att lyckas

Du kan inte misslyckas när du ger mer än 100 procen...


Problem på jobbet?

Men kanske inte vet vad - nu finns ett verktyg som tar fram dom, klicka för info!...

Arbetsstrumpor

Bambu, vattentäta, ESD, skärskydd, FR, m fl - klicka för info!...

Fallskyddskit

Fallskydd och tillbehör för dig som jobbar en bit upp, klicka för att se mer!...