10 bra sätt som säljer dina produkter nu

1. Få din läsare att se att de som redan har köpt din produkt i din annons. Berätta för dem vilka resultat de har fått och hur det får dem att känna. De kommer redan att bli känslomässigt fästa innan de köper.

2. Förvandla din annons till en artikel. Detta leder dem in i din annons utan att de vet att det är en annons. Då kommer de redan att vara intresserade när de kommer till din försäljningsplan.

3. Se till att du visar din läsare att de gör ett fynd. Berätta för dem att det vanliga priset du säljer din produkt för är 995 kr. Berätta sedan om de beställer idag kan de köpa det för endast 695 kr.

4. Rikta din annonsrubrik till din målgrupp. Dina läsare kommer att känna sig viktiga och tillhöra en utvald grupp människor som köper din produkt. Till exempel; "Var uppmärksam! Revisorer, upptäck ett nytt sätt att öka din kundbas!"

5. Berätta för din läsare hur snabbt de kan få hem din produkt eller tjänst i din annons. Deras köpbeslut kan vara baserat på hur snabbt de kan få hem din produkt. De kan behöva det inom en viss tid.

6. Använd punkter/bockar för att markera din produkt eller tjänsts fördelar. Fördelar är nyckeln till att sälja, leverera bra fördelar i din annons. Du kan markera dem med prickar, streck eller cirklar.

7. Ge en pengarna-tillbaka-garanti som överträffar en normal. Ge dem extra tillbaka istället för den normala tidsinställda garantin. Berätta för dem att de kan behålla gratisbonusen eller ge dem dubbla pengarna tillbaka.

8. Berätta för dina läsare att de kommer att få en överraskning. Detta kommer att öka din läsares nyfikenhet och få dem att vilja köpa så att de kan ta reda på vad överraskningen är.

9. Låt din läsare veta att detta specifika paket inte kommer att erbjudas igen. Du måste skapa brådska så att folk köper nu. Du kan alltid sälja samma produkt men inte med samma bonusar eller pris.

10. Ge dem ett par tips i din annons som hjälper dem med deras problem. Detta kommer att ge ditt företag trovärdighet och få dina läsare förtroende att köpa dina produkter eller tjänster.
3 tips för att skriva kraftfulla och övertygande mail

Om du har hört frasen "e-postmarknadsföring är dö...

5 vanliga misstag vid försäljning och hur du undviker dem

Är du inte nöjd med hur låga dina försäljningssi...

De 5 steg till en vinnande marknadsstrategi på sociala medier

Strategi för sociala medier är kommunikationspla...

Hur AI förändrar detaljhandeln

Detaljhandeln är datadriven och Artificial Intel...

Var smart – lär av dina affärsmisstag

Vi gör alla misstag i affärer. Den viktiga frågan ...

Gå den extra milen för att lyckas

Du kan inte misslyckas när du ger mer än 100 procen...


Problem på jobbet?

Men kanske inte vet vad - nu finns ett verktyg som tar fram dom, klicka för info!...

Arbetsstrumpor

Bambu, vattentäta, ESD, skärskydd, FR, m fl - klicka för info!...

Fallskyddskit

Fallskydd och tillbehör för dig som jobbar en bit upp, klicka för att se mer!...