10 bra sätt som säljer dina produkter nu

1. Få din läsare att se att de som redan har köpt din produkt i din annons. Berätta för dem vilka resultat de har fått och hur det får dem att känna. De kommer redan att bli känslomässigt fästa innan de köper.

2. Förvandla din annons till en artikel. Detta leder dem in i din annons utan att de vet att det är en annons. Då kommer de redan att vara intresserade när de kommer till din försäljningsplan.

3. Se till att du visar din läsare att de gör ett fynd. Berätta för dem att det vanliga priset du säljer din produkt för är 995 kr. Berätta sedan om de beställer idag kan de köpa det för endast 695 kr.

4. Rikta din annonsrubrik till din målgrupp. Dina läsare kommer att känna sig viktiga och tillhöra en utvald grupp människor som köper din produkt. Till exempel; "Var uppmärksam! Revisorer, upptäck ett nytt sätt att öka din kundbas!"

5. Berätta för din läsare hur snabbt de kan få hem din produkt eller tjänst i din annons. Deras köpbeslut kan vara baserat på hur snabbt de kan få hem din produkt. De kan behöva det inom en viss tid.

6. Använd punkter/bockar för att markera din produkt eller tjänsts fördelar. Fördelar är nyckeln till att sälja, leverera bra fördelar i din annons. Du kan markera dem med prickar, streck eller cirklar.

7. Ge en pengarna-tillbaka-garanti som överträffar en normal. Ge dem extra tillbaka istället för den normala tidsinställda garantin. Berätta för dem att de kan behålla gratisbonusen eller ge dem dubbla pengarna tillbaka.

8. Berätta för dina läsare att de kommer att få en överraskning. Detta kommer att öka din läsares nyfikenhet och få dem att vilja köpa så att de kan ta reda på vad överraskningen är.

9. Låt din läsare veta att detta specifika paket inte kommer att erbjudas igen. Du måste skapa brådska så att folk köper nu. Du kan alltid sälja samma produkt men inte med samma bonusar eller pris.

10. Ge dem ett par tips i din annons som hjälper dem med deras problem. Detta kommer att ge ditt företag trovärdighet och få dina läsare förtroende att köpa dina produkter eller tjänster.
Varför är SEO viktigt för digital marknadsföring?

Du har säkert hört hundra gånger att SEO är en vi...

Hur du raggar leads

Att lära sig taktiken för att ragga potentiella kun...

Varumärkesstrategi

Sammantaget är en varumärkesstrategi en långsiktig...

En Growth Hackers tankesätt

Som ordspråket säger, är nödvändigheten uppfinni...

Vad är Growth Hacking?

När det gäller den digitala marknadsföringsvärlde...

6 strategier för Growth Hacking

Termen growth hacking är i sig ett bevis på att mar...


Problem på jobbet?

Men kanske inte vet vad - nu finns ett verktyg som tar fram dom, klicka för info!...

Vinterparkas och hängselbyxor

Varselkläder som klarar ner till -44°C - klicka för info!...

Hölsterbyxor

Från endast 177:- perfekt för hantverkare, certifierade, klicka för mer info!...