6 strategier för Growth Hacking

Termen growth hacking är i sig ett bevis på att marknadsföringen för startups och företag har mognat kraftigt och även utvecklats. Marknadsföring i ett senare skede är inte lika utmanande som att få ut ditt namn för första gången och det är här growth hacking kommer in.

Du måste vara väldigt kreativ och samtidigt kunnig om databasprogrammering för att growth hacking ska göra en betydande skillnad. Här är de 6 mest effektiva strategierna för tillväxthackning.

1. Var exklusiv
Anta en strategi som gör att din produkt sticker ut och blir omedelbart tillgänglig för en stor grupp människor direkt. Det är kundpsykologi att människor alltid vill vara en del av något exklusivt och speciellt.

2. Erbjud något gratis
Även om det inte finns några gratisluncher i livet, kan termen "gratis" alltid locka människor och om ordet planteras strategiskt är de villiga att förbise kostnaden som de faktiskt måste betala för produkten/tjänsten som de får gratis.

3. Starta ett affiliate-program
Både stora och små företag har dragit nytta av ett affiliate-program och det verkar fungera åt båda hållen så utveckla ett affiliate-system så att din kund automatiskt lockar andra kunder själva utan att du behöver göra något åt ​​det.

4. Studera kundens önskemål
Bland de viktigaste sakerna som du bör veta om din kund är exakt vad de letar efter i din produkt. Annonsera det, utnyttja det - gör vad du måste för att framhäva just det i din produkt.

5. Relatera till kunderna på ett språk som de förstår
När du väl har förstått och identifierat målmarknaden måste du lära känna kulturen som de är vana vid och se till att du når ut till dem på ett språk som de kan förstå och därmed relatera tillbaka till dig.

6. Skapa produktens/marknadens passform för din produkt
Gör en undersökning för att se hur mycket av din målmarknad som faktiskt uppskattar produkten du erbjuder. Personen som myntade denna term anser att minst 40% faktiskt borde vilja ha din produkt.

Det finns ingen steg-för-steg-metod för growth hacking av din startup eller webbplats. Growth hacking bryter mot naturlagen för organisk evolution, det är därför det krävs kreativitet och uppfinningsrikedom för att bryta den initiala tillväxtbarriären.
Varför är SEO viktigt för digital marknadsföring?

Du har säkert hört hundra gånger att SEO är en vi...

Hur du raggar leads

Att lära sig taktiken för att ragga potentiella kun...

Varumärkesstrategi

Sammantaget är en varumärkesstrategi en långsiktig...

En Growth Hackers tankesätt

Som ordspråket säger, är nödvändigheten uppfinni...

Vad är Growth Hacking?

När det gäller den digitala marknadsföringsvärlde...

6 strategier för Growth Hacking

Termen growth hacking är i sig ett bevis på att mar...


Problem på jobbet?

Men kanske inte vet vad - nu finns ett verktyg som tar fram dom, klicka för info!...

Vinterparkas och hängselbyxor

Varselkläder som klarar ner till -44°C - klicka för info!...

Hölsterbyxor

Från endast 177:- perfekt för hantverkare, certifierade, klicka för mer info!...