Riktad marknadsföring genom SEO

Har du någonsin undrat hur du kan få din sida listad på Googles första-sida för dina viktiga sökord? Viktiga nyckelord ofta sådana som verkar vara ett mysterium. Många vet vad de vill köpa men köpprocessen är inte precis den mest konventionella.

För att få kunder att köpa av dig måste du ofta framstå som mer relevant än dina konkurrenter. Jag pratar naturligtvis om att leda trafik till din webbplats. En del av denna process involverar uppenbarligen att bygga länkar som pekar mot din webbplats.

Denna process är mycket mer komplex än att bara ha länkar på andra webbplatser som pekar på din. Faktum är att en del av Googles algoritm är att se till att länkar till en viss webbplats, så kallade bakåtlänkar, är relevanta och kommer från webbplatser som själva har ett gott rykte. Det är alltså inte volymen på dina bakåtlänkar, utan kvaliteten som Google förknippar med dem!

Ett av de bästa sätten att börja med detta är att hitta och etablera kontakter med andra företag inom ditt område. Dessa företag vill ofta vara det första som en potentiell kund söker efter och om du lyckas få en koppling med dem kan detta ge mycket för att förbättra din ranking!

Men hur skapar man en koppling till andra företag? Tja, du kanske vill gå med i företags-nätverks-grupper och börja med att nätverka med många andra företag. Att be om rekommendationer från grupper är ett bra sätt att börja med detta.

Ett annat alternativ är att e-posta de mer kända och mer etablerade företagen inom ditt område. Tja, när du är upptagen med att driva ditt eget företag kanske du inte har tid att göra det här. Det finns alla möjliga sätt att skapa en koppling till andra företag och ett av de bästa är att ge de små företagen i din stad en hjälpande hand! Låt dem veta hur mycket du uppskattar deras hjälp och att du skulle älska att de överväger att länka till ditt företag.

Ditt företag kommer verkligen att blomstra om du kan visa att du kan anpassa dig till ny teknik. Om ditt företag fortsätter att blomstra kommer allt det hårda arbetet att ha lönat sig. Ett bra sätt att hjälpa ditt företag med din webbdesign är att kräva att de låter dig designa din webbplats för att marknadsföra ditt företag. Om du kan designa din egen webbplats, då har du flexibiliteten att skapa iögonfallande och design som verkligen hjälper till att lysa på din verksamhet.

Och naturligtvis kommer du att kunna börja bygga upp din verksamhet med hjälp av ny teknik. Webbdesign är ett av de enklaste verktygen att införliva i ditt företag som hjälper dig att nå allmänheten med lätthet.

Du måste skapa ett formulär för att fånga besökarnas information på din webbplats. När du har deras uppgifter kan du börja marknadsföra dina produkter till dem.

Riktad marknadsföring genom SEO är en av de snabbaste metoderna för att marknadsföra ett helt nytt företag. Allt du behöver är rätt företagskataloger och du kommer att kunna skicka in ditt företag till dem utan några frågor.

Ekonomi bör inte vara gränsen för din att göra-lista. Ha din affärsplan och lista alla tjänster du kommer att erbjuda så kan du börja marknadsföra ditt företag. Inkludera telefonnummer och postadresser så att dina besökare kan ringa om de vill.

Och glöm inte de lokala webbplatserna. Om du planerar att rikta in dig på det lokala samhället bör din målgrupp vara lokal. Du kan marknadsföra ditt företag lokalt genom att använda internet på ett annat sätt. Gratis webbinnehåll, som ofta förbises.

Du kan få ditt företag listat på gula sidorna och till och med få ditt företag listat på Googles lokala företagsuppgifter. Du kan också köpa annonsutrymme på lokala kataloger.

Och glöm inte annonserna som du kan placera på internet. Dessa kan i slutändan spara mycket pengar för ditt företag, eftersom när folk klickar på annonserna så kommer de ofta till din webbplats för att ta reda på mer om företaget.

När du har slutfört alla dessa steg - vilket borde ha gjorts tidigare för att webbplatsen ska kunna indexeras för sökmotorerna - bör du se ditt företag sakta närmar sig förstaplatsen i sökmotorernas resultat.

Sökmotoroptimering räcker dock inte. Du behöver också ha en väldesignad webbplats med relevant innehåll och se till att webbplatsen är attraktiv för dina besökare så att de vill stanna och få all information som de behöver.
5 vanliga misstag vid försäljning och hur du undviker dem

Är du inte nöjd med hur låga dina försäljningssi...

De 5 steg till en vinnande marknadsstrategi på sociala medier

Strategi för sociala medier är kommunikationspla...

Hur AI förändrar detaljhandeln

Detaljhandeln är datadriven och Artificial Intel...

Var smart – lär av dina affärsmisstag

Vi gör alla misstag i affärer. Den viktiga frågan ...

Gå den extra milen för att lyckas

Du kan inte misslyckas när du ger mer än 100 procen...

10 tips om hur du tjänar pengar på din sajt

Hundratusentals webbansvariga över hela världen t...


Problem på jobbet?

Men kanske inte vet vad - nu finns ett verktyg som tar fram dom, klicka för info!...

Fallskyddskit

Fallskydd och tillbehör för dig som jobbar en bit upp, klicka för att se mer!...

Hölsterbyxor

Från endast 177:- perfekt för hantverkare, certifierade, klicka för mer info!...