10 tips om hur du tjänar pengar på din sajt

Hundratusentals webbansvariga över hela världen tjänar pengar online med sina webbplatser. Varför inte du? Här är 10 enkla tips som du kan använda på din webbplats för att göra den lönsam. Som med alla bra webbplatser behöver du först och främst innehåll av hög kvalitet!

1. Google AdSense – Tjäna pengar på att sälja annonsutrymme. Även om bannerannonser för det mesta inte är värda din tid, är Google AdSense det. Många webbplatsägare försörjer sig på enbart AdSense-pengar.

2. Affiliate Marketing – Tjäna pengar genom att hänvisa din webbplatstrafik till andra webbplatser. Har du ingen produkt? Det är 100% OK. Lägg bara till någon annans produkt på din webbplats genom att gå med i ett affiliateprogram . Om du har relaterat innehåll (gratis information) kommer du att se en långsam ström av inkomst från dina affiliate-länkar.

3. Skriv en e-bok – Sälj din egen idé eller produkt. Jag vet att det låter som en dagsdröm, men folk gör det här hela tiden. Faktum är att det är den vanligaste metoden som folk använder för att tjäna pengar. Skriv en e-bok, erbjuda konsultationer eller skapa något som folk kommer att använda. I den här kategorin är du bara begränsad av din fantasi.

4. Skapa en onlinekatalog - Sälj textlänkar. Lägg till ett katalogområde på din webbplats och erbjud dig att placera länkar till andra webbplatser för en liten avgift.

5. Bli en betalbloggare. Erbjud dig att blogga för andra företag. Blogga håller snabbt på att bli en viktig länkbyggande strategi för onlineföretag. Det finns hundratals småföretag som skulle kunna dra nytta av en professionell blogg men som inte har resurserna att anställa en heltidsanställd. Du har en hemsida, använd den!

6. Öppna din egen eBay-butik. Köp billigt, sälj dyrare. Det finns inget enklare ställe att sälja än online med din egen eBay-butik. Du kan koncentrera dig på en viss typ av produkter som mynt och antikviteter eller så kan du sälja ett brett utbud.

7. Håll en onlinetävling. Erbjud priser till vinnarna av första, andra och tredje plats. Tänk på ett sätt att erbjuda en tävling, skapa en liten anmälningsavgift och du är klar!

8. Skapa ett område endast för medlemmar. Du kan skapa en webbplats endast för medlemmar om allt från fanklubbar, onlinenyhetsbrev, kurser och utbildningar, aktiehandelstips, dejtingsajter, personliga råd, horoskop, släktträd och så vidare. Återigen, din enda begränsning är din fantasi. Om du redan har en sida igång, erbjuda något för betalande medlemmar som de andra inte kan få gratis.

9. Börja en betald rådgivningstjänst. Gratis information är bra och kommer att locka läsare till din webbplats. Väl där, hjälp läsaren med lite grundläggande information. Spara det riktiga "köttet" till de som är villiga att betala en liten avgift.

10. Sälj din webbplats. Varför dra ut på ett projekt i flera år när du kan komma in, komma ut och göra en snabb (om än mindre) vinst? Skapa din webbplats, få den listad i sökmotorerna, se till att du får några dollar i veckan i onlineannonsering och sälj din webbplats för några tusen dollar.
5 vanliga misstag vid försäljning och hur du undviker dem

Är du inte nöjd med hur låga dina försäljningssi...

De 5 steg till en vinnande marknadsstrategi på sociala medier

Strategi för sociala medier är kommunikationspla...

Hur AI förändrar detaljhandeln

Detaljhandeln är datadriven och Artificial Intel...

Var smart – lär av dina affärsmisstag

Vi gör alla misstag i affärer. Den viktiga frågan ...

Gå den extra milen för att lyckas

Du kan inte misslyckas när du ger mer än 100 procen...

10 tips om hur du tjänar pengar på din sajt

Hundratusentals webbansvariga över hela världen t...


Problem på jobbet?

Men kanske inte vet vad - nu finns ett verktyg som tar fram dom, klicka för info!...

Fallskyddskit

Fallskydd och tillbehör för dig som jobbar en bit upp, klicka för att se mer!...

Hölsterbyxor

Från endast 177:- perfekt för hantverkare, certifierade, klicka för mer info!...